Over ons

Niet verwonderlijk dat Herman van Soest samen met zijn zonen Richard en David, geboren in de Zaanstreek, in 1983 begonnen zijn met het ontwikkelen van machines, bedoeld voor het afwerken van houten producten door middel van loog, beits, olie of (UV) lak.

Hout bewerken zit de “mensen uit de Zaanstreek” diep in het bloed.

Meer dan 300 jaar geleden, ver voor de uitvinding van de stoommachine en elektriciteit,  beschikte de Zaanstreek, over bijna 2.000 windmolens, waarmee deze streek wel het eerste industriële gebied in Europa word genoemd.

Vele van deze molens werden gebruikt om van boomstammen, houten planken te zagen.

                 It  is  all  about  wood  finishing

Om de klant een zo goed mogelijk passend antwoord te geven op de vraag : hoe kan ik het best en meest efficiënt mijn product behandelen en voorzien van een afwerking , beschikt onze firma over het meest uitgebreide Test Centre.

Van eenvoudige tot de meest geautomatiseerde machineopstellingen  zijn aanwezig in het Test Centre. Heeft u een vraag betreffende het verouderen, borstelen, schuren, aanbrengen van coating, drogen van coating of verpakken van het eindproduct, heten wij u van harte welkom.

De korte afstand (20 minuten) vanaf de luchthaven Amsterdam zorgt er jaarlijks mede voor dat vele klanten, komend vanuit alle werelddelen, ons testcentrum bezoeken .