Schuren

Schuren kan op verschillende manieren worden gedaan, afhankelijk of het vlakke of geprofileerde werkstukken zijn, en of er hout of lak moet worden geschuurd.

Het Soest Test Centre beschikt over alle technieken, uiteenlopend van eenvoudige tot geautomatiseerde machineopstellingen. Graag nodigen wij u uit om gezamenlijk te komen tot de best bij u passende oplossing voor uw project. 

 

Borstelschuurmachine

Geschikt voor licht hout schuurwerk, het verwijderen van opstaande houtvezels na het drogen van bijvoorbeeld  beitsen en het tussen schuren van coatings om de hechting tussen de coatinglagen te vergroten. De Soest borstelschuurmachine is leverbaar met verschillende schuurborstelcombinaties.

Standaard is de machine zo uitgevoerd dat alle borstels in draairichting en in snelheid geregeld kunnen worden om een optimaal resultaat te verkrijgen. Tevens beschikt de machine over een snelwisselsysteem om de borstels binnen enkele minuten te kunnen wisselen.

                

                                                                                                  

 

Bandschuurmachines

Zowel boven- als onderschuren met kalibreerwalsen, gesegmenteerde lange en/of breedband schoenen behoren tot de uitgebreide mogelijkheden. Er zijn machines voor plaatmaterialen maar ook speciaal smalle machines voor vloerdelen.

             

 
Graag adviseren wij U met betrekking tot de juiste keuze voor kalibreren, voorschuren of lakschuren.