Poetsmachines

 

Poetsmachines worden toegepast voor het in poetsen/wrijven van loog, beits, olie en lak op vlakke werkstukken zoals bijvoorbeeld houten vloeren.

Alle machines zijn ontworpen vanuit een industriële toepassing, vandaar de zeer robuuste uitvoering. Het machineframe , opgebouwd vanuit een sterk gelast framewerk , zorgt voor een trillingsvrij en hoogwaardige machineconstructie welke garantie geeft voor een jaren lange betrouwbaarheid.

  

VP-B-2P-B

Afhankelijk van de toepassing zijn er verschillende breedten en uitvoeringen ter beschikking. Al naar gelang de coating, loog, beits, olie of ((UV)lak kunnen er verschillende poetstechnieken worden gebruikt zoals onder andere pads en borstels.

Zowel de pads als de borstels zijn leverbaar in verschillende hardheden en uitvoeringen zoals nylon, vilt, kokos, Tampico, paardenhaar etc.

 

    

VP-2P-B

 

Enkele andere schema's ter illustratie:

 

 VP-2P-B

 

 VP-2P-2B

 

 VP-B-2P-2B

 

 VP-3P-B

 

Centraal in het ontwerp is dat de machines binnen enkele minuten zijn te reinigen en om te stellen zijn naar een andere kleur coating. Hiervoor zijn alle pads -en borstelsystemen, zonder gebruik van gereedschap, snel wisselbaar.

Het Soest Test Centre beschikt over alle technieken, uiteenlopend van eenvoudige tot geautomatiseerde machineopstellingen.

Graag nodigen wij u uit om gezamenlijk te komen tot de best bij u passende oplossing voor uw project.